Najmanji i najnapredniji okida─Ź za fotoaparat na svetu

Ukoliko ┼żelite da kupite ovaj Najmanji i najnapredniji okida─Ź za fotoaparat na svetu, preko na┼íeg sajta mo┼żete ostvariti popust od 10%.

Kupon za 10% popusta: ovde

Funkcije

6Zvuk
Ova funkcija┬á se koristi, kada ┼żelite da snimite trenutak u vremenu koriste─çi bilo kakvu vrstu zvuka kao okida─Źa fotoaparata. Mo┼że se koristiti za snimanje, na primer, pucanje balona, razbijanje stakla, pljuskanja vode, itd. Sve ove manifestacije su zanimljive za gledanje, ali samo ako ih uhvatite. u – Trigger ─çe vam pomo─çi u tome, da uhvaite taj trenutak zauvek.


5Munja
Funkcija Lightning (munja) se koristi, kada ┼żelite da startujete okida─Ź fotaparata putem promene nivoa osvetljenje, na primer, sa bljeskom munje. Tako─Ĺe mo┼żete da ga postavite da precizno uhvati trenutak izlaska sunca ili ─Źak pojavu meteora. Popularan na─Źin kori┼í─çenja ove funkcije jeste da uhvati trenutak eksplozije vatrometa.


4Protok vremena
Ova funkcija se koristi, kada ┼żelite da snimite promene koje se de┼íavaju tokom du┼żeg vremenskog perioda. Koriste─çi Timelapse u osnovi ubrzavate doga─Ĺanje i omogu─çavate posmatranje tog doga─Ĺaja u kra─çem vremenskom periodu. Timelapse fotografiju je zabavno gledati, ali je potrebno puno vremena. Timelapse funkcija u -Trigger-a ─çe odraditi najve─çi deo posla za vas. Samo unapred podesite parametre, lezite i u┼żivajte! Timelapse funkcija je savr┼íena za snimanje zvezdanih putanja i za izradu Timelapse filmova, to je tzv. ÔÇťpodesi i zaboraviÔÇŁ re┼żim, samo budite sigurni da ste napunili baterije, i da imate dovoljno prostora na memorijskoj kartici za sve snimke koje ┼żelite da napravite.


2HDR/BKT
Funkcija HDR se koristi kada ┼żelite da fotoapaat snimi isti kadar sa razli─Źitim vremenima ekspozicije. To podazuneva snimanje vi┼íe fotografija sa razli─Źitim ekspozicijama i kombinuje ih u cilju kreiranja fotografije sa naj┼íirim obimom svetlosnih tonova na fotografiji. Funkcija HDR vam omogu─çava da vrlo lako primenite HDR (High Dinamic Range) tehniku na va┼íim fotografijama. u – Trigger vam poma┼że sa brzim pode┼íavanjima za snimanje takvih fotografija.


1Laser
Funkcija laser se koristi, kada ┼żelite snimite u trenutku sa “laserskim zamkom”. Da biste podesili “Laser zamku ” potrebno je poravnate polo┼żaj laserskog zraka sa prijemnikom na u -Trigger-u. Kada je zrak prekinut (ili oslabljen – mo┼żete podesiti osetljivost senzora) koji ─çe pokrenuti snimanje. Zbog svojstava laserskog snopa mo┼żete postaviti laser daleko od u -Trigger-a. Laserski funkcija se koristi da snimi objekte koji se jako brzo kre─çu, ali ne dozvolite da ovo ograni─Źi va┼íu ma┼ítu.


3Uradite sami
Namenjeno pronalaza─Źu u vama! Kreitrajte novi model mehanizma za okidanje i koristite ga za snimanje trenutaka na razli─Źite na─Źine. Mo┼żete podesiti u -Trigger da se aktivira specifi─Źnim tonom i tako filtrirate ne┼żelje situacije. Na primer, mo┼żete da podesite ure─Ĺaj da se aktivira u slu─Źaju odre─Ĺenog tona na terenu, tako da mo┼żete snimati retke vrste ptica ili koristite senzor pritiska da uhvatite kap ki┼íe… Mogu─çnosti su beskrajne! Eksperimenti┼íite!


7Ru─Źno pode┼íavanje
Ova funkcijavam omogu─çava da daljinski ru─Źno pokrene okida─Ź. Samo kliknite START da trenutno aktivirate kameru. U ovom re┼żimu ne─çete vam vi┼íe trebati kabl ili podesite “Tajmer” re┼żim da snimite o┼íru sliku.


Uputstvo za upotrebu

Prezentacija

Kupite ovde

e-mail: ljiljana@srbijafoto.rs

tel. 063/8245-981