Najmanji i najnapredniji okidač za fotoaparat na svetu

Ukoliko želite da kupite ovaj Najmanji i najnapredniji okidač za fotoaparat na svetu, preko našeg sajta možete ostvariti popust od 10%.

Kupon za 10% popusta: ovde

Funkcije

6Zvuk
Ova funkcija  se koristi, kada želite da snimite trenutak u vremenu koristeći bilo kakvu vrstu zvuka kao okidača fotoaparata. Može se koristiti za snimanje, na primer, pucanje balona, razbijanje stakla, pljuskanja vode, itd. Sve ove manifestacije su zanimljive za gledanje, ali samo ako ih uhvatite. u – Trigger će vam pomoći u tome, da uhvaite taj trenutak zauvek.


5Munja
Funkcija Lightning (munja) se koristi, kada želite da startujete okidač fotaparata putem promene nivoa osvetljenje, na primer, sa bljeskom munje. Takođe možete da ga postavite da precizno uhvati trenutak izlaska sunca ili čak pojavu meteora. Popularan način korišćenja ove funkcije jeste da uhvati trenutak eksplozije vatrometa.


4Protok vremena
Ova funkcija se koristi, kada želite da snimite promene koje se dešavaju tokom dužeg vremenskog perioda. Koristeći Timelapse u osnovi ubrzavate događanje i omogućavate posmatranje tog događaja u kraćem vremenskom periodu. Timelapse fotografiju je zabavno gledati, ali je potrebno puno vremena. Timelapse funkcija u -Trigger-a će odraditi najveći deo posla za vas. Samo unapred podesite parametre, lezite i uživajte! Timelapse funkcija je savršena za snimanje zvezdanih putanja i za izradu Timelapse filmova, to je tzv. “podesi i zaboravi” režim, samo budite sigurni da ste napunili baterije, i da imate dovoljno prostora na memorijskoj kartici za sve snimke koje želite da napravite.


2HDR/BKT
Funkcija HDR se koristi kada želite da fotoapaat snimi isti kadar sa različitim vremenima ekspozicije. To podazuneva snimanje više fotografija sa različitim ekspozicijama i kombinuje ih u cilju kreiranja fotografije sa najširim obimom svetlosnih tonova na fotografiji. Funkcija HDR vam omogućava da vrlo lako primenite HDR (High Dinamic Range) tehniku na vašim fotografijama. u – Trigger vam pomaže sa brzim podešavanjima za snimanje takvih fotografija.


1Laser
Funkcija laser se koristi, kada želite snimite u trenutku sa “laserskim zamkom”. Da biste podesili “Laser zamku ” potrebno je poravnate položaj laserskog zraka sa prijemnikom na u -Trigger-u. Kada je zrak prekinut (ili oslabljen – možete podesiti osetljivost senzora) koji će pokrenuti snimanje. Zbog svojstava laserskog snopa možete postaviti laser daleko od u -Trigger-a. Laserski funkcija se koristi da snimi objekte koji se jako brzo kreću, ali ne dozvolite da ovo ograniči vašu maštu.


3Uradite sami
Namenjeno pronalazaču u vama! Kreitrajte novi model mehanizma za okidanje i koristite ga za snimanje trenutaka na različite načine. Možete podesiti u -Trigger da se aktivira specifičnim tonom i tako filtrirate neželje situacije. Na primer, možete da podesite uređaj da se aktivira u slučaju određenog tona na terenu, tako da možete snimati retke vrste ptica ili koristite senzor pritiska da uhvatite kap kiše… Mogućnosti su beskrajne! Eksperimentišite!


7Ručno podešavanje
Ova funkcijavam omogućava da daljinski ručno pokrene okidač. Samo kliknite START da trenutno aktivirate kameru. U ovom režimu nećete vam više trebati kabl ili podesite “Tajmer” režim da snimite ošru sliku.


Uputstvo za upotrebu

Prezentacija

Kupite ovde

e-mail: ljiljana@srbijafoto.rs

tel. 063/8245-981