Žiri završio sa radom na Trećem Internacionalnom Salonu Senka 2016

Završio je sa radom žiri Trećeg Internacionalnog Salona Senka 2016. u organizaciji udruženja Srbija FOTO. Žiri je radio u sastavu: Vladimir Jovanovski – Predsednik žirija, Ljiljana Vrzic – član, Dr Nenad Nikolić – član.

U prijatnoj atmosferi prostorija Foto kluba Kumanovo, Makedonija, obavljeno je žiriranje i dodeljene su nagrade – medalje i pohvale pod patronatima poznatih svetskih fotografskih asocijacija – FIAP, PSA, RPS, GPU, kao i medalje i pohvale Salona Srbija FOTO.

Birane su fotografije iz Digitalne sekcije za teme: Makro, Pejzaž, Portret i Senka. Dodeljena je i FIAP plava značka za autora sa najviše primljenih radova, kao i posebna nagrada – Grand PRIX Salona za najbolju fotografiju na Salonu Senka 2016.

Žiri je takodje birao nagrade za fotografije iz Print Sekcije Salona Senka 2016. Među mnogobrojnim radovima nagrađeni su najbolji u temema: Slobodna Kolor i Slobodna Monohrom.

Rezultate žiriranja možete naći na sajtu Srbija FOTO. Takođe, svaki učesnik je primio email izveštaj o postignutim rezultatima na Salonu.

Svim učesnicima Salona želimo Dobro svetlo kao i puno uspeha u bavljenju fotografijom.

Fotografisala: Marina Krstic, fotograf, Makedonija